New South Wales

View listings

new-south-wales.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i New South Wales

Fastigheter till salu i New South Wales

New South Wales är en del av sydöstra Australien som kännetecknas av kuststäder och nationalparker. Sydney, huvudstaden, rymmer landets ikoniska byggnader, såsom Sydney Opera House och Harbour Bridge.

New South Wales ligger i den sydöstra delen, gränsar i söder av Victoria, i norr av Queensland, i väster av South Australia. Det inkluderar också Lord Howe Island i södra Stilla havet. Inom territoriet finns två enklaver: territoriet för den australiska huvudstaden och territoriet för Jervisbukten.

Om du vill flytta till Australien och vill köpa en fastighet till salu i New South Wales behöver du veta några nyheter om fastighetsmarknaden.

Fastighetsmarknaden i regionen New South Wales är starkare än Sydney, men var försiktig eftersom den har fler fallgropar.

De regionala värdena i New South Wales ökade med 3,2% under det senaste räkenskapsåret, medan tunnelbanan i Sydney föll med 4,5%.

Under första kvartalet 2018 var andelen återförsäljningsförluster på Sydney 2,4%. Botany Bay, Hunters Hill, Mosman och Willoughby hade ingen återförsäljning med förlust medan Burwood, Canterbury och Hurstville hade den högsta andelen förluster.

Den förlustbringande återförsäljningen på de regionala marknaderna i New South Wales var 4,2%. Följaktligen, även i perioder med fortsatt regional prisstyrka, var dess förlust nästan dubbelt jämfört med Sydney.

 

Det viktigaste demografiska sammanhanget förblir oförändrat, med de senaste befolkningssiffrorna från Australian Bureau of Statistics som visar ungefär två tredjedelar eller 15,8 miljoner av alla 24,6 miljoner australier som bor i Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth och Adelaide.

Denna koncentration av människor har lett till att Australiens förmögenheter till stor del berodde på en handfull kapital.

Analysen av försäljningsdata avslöjade att husägare i stadens mest populära regioner har gjort en genomsnittlig vinst på upp till 875 000 dollar från återförsäljningen av sina hem de senaste sex månaderna.

Detta hände när genomsnittspriset för bostäder i Sydney föll med 6% det senaste året.

Den charmiga staten New South Wales har en stor mängd livliga städer och stora regionala centra som är värd för olika och blomstrande industrier. Bortom de kosmopolitiska gränserna i Sydney, huvudstaden, hittar du de största kuststäderna Newcastle och Wollongong, liksom många andra intressanta regionala centra där du letar efter fastigheter till salu i New South Wales.

 

En av världens stora städer, Sydney, är det rika och mångkulturella hemmet för 5,1 miljoner människor. Sydney är känt för sin höga livskvalitet och är Australiens ledande finansiella och kommersiella centrum och leder landet i en rad branscher, inklusive digital ekonomi, tillverkning, professionella tjänster, forskning, utbildning och turism.

De bästa platserna där man bor och letar efter fastigheter till salu i New South Wales är Sydney, Newcastle och Wollongong.

Sydneys centrala affärsdistrikt ligger i hjärtat av staden, bredvid det ikoniska Sydney Opera House och Harbour Bridge. Andra stora köpcentra är utspridda över hela staden, inklusive North Sydney och Macquarie Park i norr, Parramatta i väster och industriella nav i och runt södra staden.

Newcastle är en stor regional stad, som ligger bara två timmars bilfärd norr om Sydney, i hjärtat av Hunter Valley vinregion.

Som en av de största hamnarna i världen har Newcastle en blomstrande lokal ekonomi och dess industri- och tillverkningstillgångar har expanderat till att omfatta andra sektorer som jordbruk, utbildning och hälsa.

Tidigare röstades det ut som en av de tio bästa städerna i världen. Newcastle har en stark havskultur, en framväxande konstscen, vänliga människor och en avslappnad livsstil.

Om du föredrar att köpa en fastighet till salu nära stranden är Wollongong en blomstrande kuststad med en befolkning på cirka 204 0004, bara 90 minuters bilresa söder om Sydney.

Wollongong är erkänt som ett av Australiens ledande industri- och tillverkningscenter.

Wollongong ligger på den pittoreska sydkusten i New South Wales och omges av orörda stränder och nationalparker.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 3033

Försäljning Hus, New South Wales, Sydney, Sidney, .

9,232,458.69SEK
Försäljning
Hus

354 m²
NYTT HUS. Aldrig bott i! Alla erbjudanden SUBMITTED.DALKEITH KVALITET I en magnifik plats. Häpnadsväckande är det enda ord som gör rättvisa till ett h...
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB